Dé winkel van Mocca d'Or
Geen producten Afrekenen

Pick Up Point

Wat is het Pick Up Point van het Konkeltje?

Een Konkeltje Pick Up Point is een locatie waar u uw koffie, thee en aanverwante artikelen kunt afhalen.
U bestelt makkelijk via de webshop. Kies uw Pick Up Point bij het afronden van uw bestelling en dan zetten wij de boodschappen voor u klaar op een afgesproken locatie en tijdstip.

 

◎ Pick Up Point het Konkeltje

Laat uw koffie en thee klaarzetten bij ons in de winkel.  De bestelling kan 2 uur nadat besteld is, opgehaald worden. Liever de bestelling nog eerder ophalen? Bel dan even met 038 422 3401, dan gaat het zeker lukken!

◎ Pick Up Point Boekhandel Westerhof Stadshagen

Koffie, thee en een goed boek, een top combinatie! Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag staan hier de pakketjes klaar. Ook Boekhandel Westerhof heeft op donderdag koopavond tot 21:00 uur.

◎ Pick Up Point Simon Interieur Assendorp

Bij deze gezellige Zwolse winkel voelt u zich direct thuis. Ook hier kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee van het Konkeltje.
Ook bij Simon Interieur staat uw bestelling op dinsdag, donderdag en zaterdag klaar om afgehaald te worden. Ook Simon Interieur heeft op donderdag koopavond tot 21:00 uur.

Ook Pick Up Point worden?

Lijkt het u ook leuk om Pick Up Point van het Konkeltje te worden? Neem dan gerust contact met ons op via info@konkeltje.nl.