Dé winkel van Mocca d'Or
Geen producten Afrekenen

Bradley's

Het merk Bradley’s premium thee staat voor Kwaliteit, Keuze en Concepten.  Ultiem genieten en beleven van vele verassende kwaliteiten en smaken.

Kwaliteit: Door de master tea-taster worden de theekwaliteiten uit verschillende landen en streken van herkomst geproefd, op kwaliteit geselecteerd en gemelangeerd. De Bradley’s thee krijgt alle aandacht om de juiste balans te zoeken tussen het aroma, en de verschillende smaakaanduidingen zoals krachtig, vol en bitter.

Keuze: Belangrijk vind Bradley dat u de mogelijkheid heeft te kiezen uit de vele soorten Bradley’s thee. Gaat uw keuze uit naar “the high end” van de Bradley’s kwaliteit in losse thee? Kiest u uit de vele soorten Bradley’s zwarte thee, groene thee of rooibos thee in aromadichte enveloppen of maakt u de bewuste keuze voor biologische & fair trade thee? Bradley’s heeft zeker de thee waar u naar op zoek bent en waar u heerlijk van kan genieten.

Concepten: Bradley’s thee maakt het onderscheid door de thee op een eigentijdse en verrassende manier aan te bieden. In hippe verpakking, in luxe presentatiekisten of losse thee in zijdeachtige piramide zakjes.

Bradley's Favourites - Black Tea - Strawberry
Bradley's Favourites - Black Tea - Straw
€1,95
Info & bestellen
Bradley's Favourites - Tropical Fruit
Bradley's Favourites - Tropical Fruit
€1,95
Info & bestellen
Bradley's Favourites - Pomegranate & Cinnamon
Bradley's Favourites - Pomegranate & Cin
€1,95
Info & bestellen